assortiment

 

stroopwafels

Onze stroopwafels worden dagelijks vers door ons gebakken en daardoor is deze altijd bij thuiskomst in te vriezen en maanden vers te houden als u dit wenst. De wafel is per stuk uit de vriezer te halen en is met een uurtje op kamertemperatuur perfect vers te nuttigen.

mini stroopwafels

Voor de kleine trek is onze mini stroopwafel een heerlijk alternatief. Ook voor de kleintjes onder ons is deze erg gewild. Bent u aan de lijn, dan is onze mini wafel heel fijn. 

superwafels

Onze superwafels worden voor u warm gebakken op de markt en is daardoor heerlijk om direct te nuttigen, of hij is mee te nemen en later op te warmen in de magnetron (15 seconden per stuk op een schoteltje) of in een pannetje zonder boter op laag vuur.

stroopkoeken

Onze stroopkoeken smeren wij op de markt waar u bij staat. Verser zijn ze niet te krijgen en daardoor zijn deze ook perfect in te vriezen.

speculaas-stroopkoeken

Deze verkopen we vanaf september tot en met februari. Een heerlijke combinatie, stroop en speculaas! Ook deze smeren we op de markt waar u bij staat.

suikerarme stroopwafels

Stroopwafels zonder een toegevoegde suiker, het enige verschil in smaak met onze ‘gewone’ stroopwafels is dat hij iets minder zoet is.

stroopwafels zonder gluten en lactose

Deze stroopwafels zijn speciaal voor ons gemaakt in een omgeving waar alleen gluten en lactose vrij geproduceerd word . Deze wafels zijn vers en daardoor ook perfect in te vriezen. Mocht er maar 1 persoon zijn die deze stroopwafels eet, heeft hij/zij daardoor altijd een verse wafel bij de koffie.

snippers

Onze snippers die van de stroopwafels overblijven vinden veelvuldig hun weg naar de kinderen en dienen steeds meer ook als traktatie in de klas. U heeft er als ouder geen werk meer aan, onze rood-wit geblokte puntzak is een feestelijk aanzicht op zichzelf!

snippers met stroop

Onze snippers met stroop kunt u perfect thuis opwarmen in de magnetron en lekker warm nuttigen. Ook zijn ze dan eventueel goed te verwerken in bijvoorbeeld de stroopwafel taart of cake. Om het af te maken, kunt u de taart of cake vervolgens decoreren met onze (mini) stroopwafels.

luikse wafels met suiker

Onze luikse wafels zijn heerlijk van smaak, en nog lekkerder als u deze 30 seconden in de magnetron opwarmt. Een bolletje ijs en slagroom erbij, Heerlijk!

luikse wafels met melkchocolade

Deze hebben wij handmatig voorzien van een heerlijke laag melkchocolade. Ze zijn nog lekkerder als u deze 10 seconden in de magnetron opwarmt. Een bolletje ijs en slagroom erbij, Heerlijk!

luikse wafels met witte chocolade

Deze hebben wij handmatig voorzien van een heerlijke laag witte chocolade. Ze zijn nog lekkerder als u deze 10 seconden in de magnetron opwarmt. Een bolletje ijs en slagroom erbij, Heerlijk!

10 soorten stroopwafelblikken

Wij verkopen 10 soorten blikken om stroopwafels in kado te doen. We hebben een blik van:

Gouda-amsterdam in 2 soorten- I love stroopwafels- 4 seizoenen- gekleurd blik met hollandse taferelen- molens in 2 soorten- gekleurd blik ‘ik hou van holland’ – stroopwafls bakken als ambacht. ( zie de foto’s op de pagina kado verpakkingen)

12 soorten aardewerk potten

Wij verkopen 12 soorten aardewerk potten om stroopwafels in kado te doen. We hebben een aarderwerk pot van:

Amnsterdam in 2 soorten- Leiden- Haarlem- 4 seizoenen in 2 soorten- molens in 2 soorten- kinderspelen in 2 soorten- Holland in 2 soorten ( zie de foto’s op de pagina kado verpakkingen)

 kado tassen

Een mooie, kartonnen, opvouwbare delftsblauwe kado tas om 3 pakjes of 2 potten of 2 blikken in kado te kunnen doen ( zie de foto op de pagina kado verpakkingen)

 

 

  • Stroopwafels van Leo